Ouwehands Dierenpark Rhenen maakt winnaar ‘Heel Holland bakt voor de reuzenpanda’s’ bekend

Ter gelegenheid van de verjaardagen van de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen heeft Ouwehands Dierenpark een taartbakwedstrijd onder bakkerijen uitgeschreven. Uit de leuke inzendingen van diverse bakkerijen heeft het dierenpark het meest aansprekende ontwerp gekozen. De keus is gevallen op het ontwerp van taartenmakerij ‘De Taartschuur’ uit Tiel. Het ontwerp van de taart is imposant, bijzonder en viel meteen op tussen alle andere inzendingen.

Het winnende ontwerp wordt getest!

Het winnende ontwerp van ‘De Taartschuur’ wordt op het verjaardagsfeestje van Xing Ya en Wu Wen voor het eerst gepresenteerd en aan de gasten aangeboden.

Feestdag
Op dinsdag 8 augustus is het feest in Ouwehands Dierenpark. De twee reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen, die op 12 april jl. onder grote belangstelling in Nederland zijn aangekomen, zullen voor het eerst hun verjaardag in Ouwehands Dierenpark vieren. Beide panda’s vieren hun vierde verjaardag. Het mannetje Xing Ya is jarig op 5 augustus en het vrouwtje Wu Wen op 11 augustus. Het programma van deze feestelijke dag staat vol met gezellige activiteiten. Naast dat de reuzenpanda’s een speelobject ontvangen en op een meerlaagse speciale verjaardagstaart worden getrakteerd, krijgen ook bezoekers een heerlijk stukje taart aangeboden.

Bamboe Bill geeft uitleg

Het is een feestdag geworden, want Evert en Nicole waren er ook bij, ze maakten de volgende reportage. Ze spraken met Bamboe Bill, Verzorgster José en Deborah de Jong van de Taartschuur uit Tiel.