Luisteraars reageren

Wim Vinju:

Evert en Nicole hebben altijd oor voor een ander, zeer goede & aardige Radio collega’s en Facebook vriend(en)Reactie op Het leven is mooi

Hoi Evert,

Eindelijk de tijd gevonden om het artikel te beluisteren. Toevallig vind ik dit ook nog eens een interessant onderwerp.

Dank je wel en super leuk! Wat ben je toch goed in je vak!

Groeten,

Miranda

Reactie op Onontdekte nieuwe liedjes van Toon Hermans nu in nieuwe show uitgevoerd!

Genoten Evert!

Ik wist ook niet meer dat Jo met de Banjo van Toon uit Moutarde van Sonaaansee was, achteraf natuurlijk wel weer heel begrijpelijk!
Goed interview met die drie! Dag!

Kees Helleman

Reactie op onze Nationale Ziekenomroep Uitzendingen

Beste Evert

Heb de stukjes die als bijlage zijn meegestuurd gelezen! In de eerste plaats ,heb ik bewondering dat je met vrijwilligers, zo inzet voor  de zieken in de wereld, in een tijd dat er voor de luisteraar 100.000 den  zenders beschikbaar zijn die een  radioprogramma verzorgen! Ook  uitsluitend het gesproken woord  in radioprogramma`s uitzenden world wide, getuigt van durf en lef! Zeker in een tijd, waar de acquisitie voor sponsoring, reclame inkomsten voor dit soort radiozenders heel moeilijk is!  Neem aan dat de ziekenomroep exploitatie kosten heeft, en op ten duur  rechten voor bepaalde uitzendingen betaald moeten worden aan de BUMA STEMRA,  SENA. tenzij  er vrijstelling is?   Zelf heb ik heel veel huis/ zieken omroep programma`s gemaakt, plus 17 jaar allerlei radioprogramma`s gemaakt voor een lokale omroep in Heemstede, en zelf   een station   gehad op internet  waar veel live uitzendingen   ook door mij zelf werden gerealiseerd alsmede  techniek ! Dus  ben het beginstadium ver gepasseerd, als allround radio programma maker! Neemt niet weg, dat ik wel een muziek programma / hoorspelen / cabaret /   voor uw ziekenomroep had kunnen aanleveren op tape  cd   of md  . Qua muziek ben ik van alle markten thuis, en bezit een eigen audio video studio en heb zo`, 10.000   muziek albums   VANAF 1900 TOT HEDEN     opera , klassiek,  alle populaire genres,  jazz ,country, wereld muziek, American songbook, cabaret Nederlands product, te veel om op te noemen. Heb ook meer dan 3600  radio hoorspelen    op cd`s ! Daar buiten heb ik een groot radio geluidsarchief , waar ik radio documentaires mee maakte!
Dus wie weet ,als er in de toekomst  muzikale , of gesproken woord  bijdrages worden verlangt, kan je altijd contact opnemen!  Wens je  verder veel  plezier en succes in het verzorgen van  radio programma`s !
Met vriendelijke groet
Peter van Zwam

Reactie op Sporen van Smaragd

Dag Evert,

Indrukwekkend, het verhaal achter “Sporen van Smaragd”. Met plezier naar DailyChannelFM geluisterd over (o.a.) de Bergkoningin. Mooi nostalgisch geluid toch, zo’n stoomfluit! Smaller spoor was dan wel goedkoper, maar ik ben met mijn vader vroeger enkele keren vanaf de Spuistraat naar Haarlem en Zandvoort met de blauwe tram gereden. Het spoor werd als minder stabiel omschreven door journalisten herinner ik me en inderdaad heb ik ‘m een keer naast het spoor zien staan.  Enkele maanden geleden (voor de 10e augustus) waren mijn vrouw en ik plus kleinkinderen in het Spoorwegmuseum. We zullen er op korte termijn daar helaas niet opnieuw langsgaan. Ik blader nu en in de toekomst af en toe verder in je indrukwekkende lijst met toegezonden onderwerpen. Ik sprak Emanuel Damsteeg nog tijdens de Veronica “31 augustus” presentatie in Rockart. Hij vertelde me natuurlijk ook veel wetenswaardigs over spoorzaken en locomotieven. Tot een andere keer weer Evert! “Opa” heeft ’t op zijn manier ook nog steeds druk!  Succes!

Kees Helleman

Reactie op Tourflits:

Goedemorgen Evert,
Wat is het een mooie uitzending geworden! Dankjewel en een fijne dag.
Met vriendelijke groet,

Charmain Zwijnenberg

Edicola Publishing b.v.

Gotlandstraat 40

7418 AX Deventer

0570-607561
charmain@edicola.nl

Reactie op het item Draaiorgelfestival Amsterdam:

Helemaal beluisterd Evert! Je blijkt een zeer ervaren reporter! Scherpe vraagstelling en info biedend omdat jij er aandacht voor vraagt. Heel goed hoor! Hartelijkst, ook voor Nicole.
Jos Otten

Hallo Evert,
ik ga het beluisteren, mag ik er evt. stukjes van gebruiken voor Radio9NL?

Groeten,
Wim Vinju

Hartelijk dank voor het doorzenden van deze reportage. Net als op de dag zelf, heb ik weer genoten van alles. Ook de interviews waren goed om nog eens te beluisteren.  Refererend aan “mijn” stukje: we gaan als Schutterij zeker overleggen om er volgend jaar ons steentje zichtbaar aan bij te dragen.
Heel goed idee lijkt me dat.  “De Sint met alle egards binnenhalen? Dan ook alle draaiorgels”.  Op facebook kwam ik nog een reportage van het Pierement uit Groningen tegen. Ik heb (van oorsprong noordeling, al ben ik nu een echte Amsterdammer) met hen een leuk onderhoud gehad.
Op facebook heb ik op hun site, het festival /  evenement in Amsterdam nog even benoemd, vond men leuk.  Graag tot volgend jaar.

Hartelijke groet,
Namens de Schutterij,

Wil Ottens.

Vanavond je verhaal over 3, 4 en 6 mei gelezen en beluisterd. Ik ben zeer onder de indruk van het resultaat. Alles staat er heel duidelijk op ; mijn verhaaltje zelfs twee keer. Ik heb nu ook de andere toespraken en gedichten goed kunnen verstaan. Rense was vooral ook blij dat hij mijn verhaal nu goed kon volgen. Dat was hem in de kerk niet gelukt. Ik begrijp dat alle items op de site blijven bestaan dus we raken niets kwijt.
Hartelijk dank voor alles. We hebben een paar goede uren met elkaar gehad en wensen jullie veel succes in je verdere werk.
Met de beste groeten van ons beiden voor jullie beiden.  Hetty de Roode