Voormalig ceremoniemeester Koningin Beatrix aan het woord


Als ceremoniemeester van voormalig Koningin Beatrix, was Gilbert Monod de Froideville betrokken bij vele paleisevenementen, staatsbezoeken en belangrijke gebeurtenissen van de Koninklijke Familie. Tijdens zijn keynote sessie gaat de protocolexpert in op gastvrijheid in Nederland en geeft hij Inzicht in de historie van de etiquette en het protocol en de belangrijkheid van respect voor andere culturen.
De zorgsector is volop in beweging. Op Welkom in de zorg ontdekt u de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van gastvrijheid, keuzevrijheid en beleving. Heeft u al een kijkje genomen in ons uitgebreide programma? Of u nu komt om zich te laten inspireren door bijzondere keynotesprekers, u zich wil laten bijpraten bij één van de vele kennissessies of komt voor een gesprek met één van de exposanten. Eén ding is zeker, na een het bezoek aan Welkom in de zorg gaat u naar huis met een hoop nieuwe ideeën en interessante contacten.
ZORG & ICT
Met uw toegangsbewijs voor Welkom in de zorg kunt ook een gratis bezoek brengen aan Zorg & ICT. Dit kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie vindt op 5 t/m 7 april plaats in de Jaarbeurs. Zorg & ICT reikt alle handvatten aan om inspiratie en informatie op te doen voor het verbeteren van zorgprocessen en -toepassingen. Zorgprofessionals vinden hier de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg. Beide beurzen werden gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Evert & Nicole Kupers gingen er
ook heen en maakten de volgende reportage op beide evenementen.