TRADE MART 2016: Jouw retail hotspot


Trade Mart is een gastvrij inkoop- en inspiratiecentrum voor de retail-branche en in het bijzonder winkeliers. De beurs richt zich op detaillisten die kwalitatief hoogwaardige en trendy producten direct willen inkopen en op zoek zijn naar nieuwe leveranciers en waardevolle contacten. Verdeeld over 5 etages vind je er de nieuwste producten, trends en de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode, sieraden, wonen, koken, design, geschenkartikelen, speelgoed en kids lifestyle.

LEVERANCIERS
Voor het beste aanbod speurt het Trade Mart team in binnen- en buitenland naar nieuwe exposanten met mooie producten en merken. Met resultaat, want er is voor elk wat wils: Trade Mart huisvest een bijzonder uitgebreid aanbod van bijna 300 vaste leveranciers.

IMG_6153Bijzondere gastleveranciers
Iedere beurs maken tientallen (eenmalige) gastleveranciers hun opwachting, die hun hagelnieuw aanbod met trendsettende producten en merken etaleren. Naast veel Nederlandse bedrijven weten ook steeds meer Belgische en Duitse aanbieders hun weg weten te vinden naar Trade Mart in Utrecht. Laat je inspireren!

Trends en merken. Daar draait het om tijdens de Voorjaarsbeurs. Niet alleen kun je rekenen op het nieuwste productaanbod van meer dan 2000 merken, ook is er een uitgebreid programma met kennissessies, trendpresentaties en workshops. Zo verzorgen Stylink en RetailTheater praktische workshops die garant staan voor frisse inzichten.

Al met al ook een beurs waar Evert en Nicole Kupers heengingen om de bijgaande reportages te maken van Trademart 2016 Voorjaarsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.