Nieuwe Vakbeurs Foodspecialiteiten: 29-30 september 2015


Op dinsdag 29 september en woensdag 30 september vindt in Expo Houten de 26e Vakbeurs Foodspecialiteiten plaats, de beurs met het grootste aanbod van Nederland voor de detailhandel van binnenlandse en buitenlandse kazen en delicatessen. De beurs is beide dagen geopend van 13:00 tot 22:00 uur.

Vele exposanten en producenten tonen hun producten en diensten tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten. Op de beursvloer is een keur aan kaas, delicatessen, wijn, bonbons, koffie en thee, biologische en streekproducten, vlees, patés, broodwaren, oliën, verpakkingsmateriaal en winkelinrichting te vinden. Kortom alle producten en materialen die nodig zijn om een foodspecialiteitenwinkel te exploiteren. “Voor winkeliers een uitstekende gelegenheid om informatie, innovatie en inspiratie op te doen om de winkel aan te passen aan het zich wijzigende consumentenpatroon. Ook is er voldoende gelegenheid om met collega-winkeliers ervaringen uit te wisselen”, aldus Joop Goossens, directeur van de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland en organisator van de beurs.
Tegelijk met de Vakbeurs Foodspecialiteiten vindt in dezelfde accommodatie (Expo Houten) ook de Vakbeurs AGF Detail plaats. Deze twee vakevenementen sluiten naadloos op elkaar aan en bieden de standhouders én de bezoekers de mogelijkheid om een nog bredere doelgroep te ontmoeten.
De sterverslaggevers van de Nationale Ziekenomroep Evert en Nicole gingen er ook twee dagen heen en maakten bijgaande lange impressie.