Mooie muziek op Entertainment Today 2016


De brancheorganisatie Nederlandse Vereniging van Entertainment Retailers (NVER) organiseert op maandagavond 19 september de tweede editie van Entertainment Today.
Na een succesvolle eerste editie van het retailevent Entertainment Today in 2015 komt er dit jaar een totaal vernieuwd Entertainment Today. En wel op maandagavond 19 september in Theater de Kom in Nieuwegein.
De locatie is hetzelfde gebleven maar de opzet van de avond is compleet anders dan de vorige editie. Alle productgroepen (muziek, dvd en games) krijgen eigen sessies met presentaties, trailers en panels. Daarna volgt het plenaire gedeelte. Beide gedeelten worden ingevuld met keynote speakers, GFK presentaties en optredens.
Martin de Wilde, voorzitter NVER:
img_9140“Wij willen met dit event onze achterban laten zien wat voor mooie dingen er dit najaar in het schap liggen. Dat niet enkel laten zien, maar ook laten ruiken en proeven aan al die mooie releases. Naast de vele producten komen kenners langs die hun visie op retail en het najaar geven. Het doel van de NVER is om met Entertainment Today een positief, gezellig, leuk, interessant maar vooral leerzaam event neer te zetten.”
Entertainment Today 2016 is een avondje uit waar retail en industrie elkaar ontmoeten. Dus niet alleen de ondernemers zijn welkom maar ook hun personeel.
Evert & Nicole Kupers maakten de navolgende presentatie hierover.