Maurice Hermans in september bij de Nationale Ziekenomroep

Schermafbeelding 2016-06-01 om 22.36.22
Maurice Hermans in de voetsporen van zijn vader, Toon Hermans

LAREN- Maurice Hermans komt in september wekelijks met een nieuw gedicht of verhaal bij de Nationale Ziekenomroep.

“In de loop van de laatste zes jaar, heb ik een heleboel lieve mensen op papier ontmoet en sommigen zelfs live mogen begroeten bij mijn theatervoorstelling Zoon Toon, maar het wordt mij allemaal te druk en te tijdrovend. Ik wil nog zoveel andere dingen doen, die ik niet in mijn tijdklokje kan combineren met Facebook.” aldus de Facebook afscheidsbrief van Maurice Hermans.
Ook geeft hij op Facebook aan waarom hij weggaat:
Schermafbeelding 2016-06-01 om 22.36.22″Ik wil u hartelijk danken voor alle ‘lieve IK VIND HET LEUK ’s’ en complimenten die u aan mij heeft besteed. Schermafbeelding 2016-06-02 om 09.24.20Dat doet mij en doet ieder ander mens goed en mijn grootste wens zou zijn, dat we elkaar allemaal zo zouden bejegenen, zoals u met mij hebt gedaan. Het ongezonde ‘verbale’ geweld dat ik vaak tegenkwam op Facebook, het racisme, het geweld, zal moeten worden ingedamd, want anders loopt het Facebook verhaal niet goed af.
Maar voorlopig is het voor mij helemaal afgelopen. Ik ga me bezighouden met het werken aan nieuwe dingen, die ik zo graag doe. Theater maken, liedjes schrijven, mijn herinneringen aan mijn vader en moeder, maar ook: sport kijken. Er staat een sportieve, drukke zomer en een druk najaar voor de deur. Ik ga u daar heel veel over schrijven in de Nieuwsbrief. Houdt het in de gaten!”