80plus Joden: bijzonder foto- en interviewboek met verhalen van bewoners en betrokkenen Beth Shalom in Amsterdam.

Het bijzondere karakter van Beth Shalom was aanleiding voor Cordaan om schrijver Ido Abram en fotografe Elsbeth Struik van Bergen te vragen de verhalen van de bewoners en andere betrokkenen vast te leggen in een uniek boek. Gedurende de periode van ruim een jaar spraken zij met bewoners, medewerkers, de Joodse adviesraad, bestuurders en voormalige toezichthouders.
Evert & Nicole Kupers spraken met Ido Abram en fotografe Elsbeth over dit mooie boek, luister en geniet hiervan in de uitzending.

 

Reactie op deze uitzending:

Beste Evert,
Wat een prachtige reportage heb je ervan gemaakt. Vakwerk! Ik neem aan dat je de onderstaande mail ook naar Elsbeth en Nadia Pignato hebt gestuurd. Zo niet, laat het me dan weten. Dan doe ik het.
Een nieuwtje tenslotte: dinsdag 27 juni om 16.30 uur is de opening van de fototentoonstelling ‘80plus Joden’ in de Liberaal Joodse Gemeente in Amsterdam (Zuidelijke Wandelweg 41). Zeg me als Nicole en jij daar de uitnodiging voor willen ontvangen. Jullie zijn meer dan welkom. Op de tentoonstelling komen 8 grote tweeluiken te hangen, 16 foto’s dus (kleinere afdrukken staan in het boek).
Met hartelijke groeten, ook aan Nicole,
Ido