Tankstation vakbeurs, nieuwe innovaties

De Tankstation Vakbeurs is het jaarlijkse beurs-evenement voor de tankstationbranche. Dit jaar is het op dinsdag 15 november in Expo Houten. De Tankstation Vakbeurs is een actieve netwerkdag met zowel een vakbeurs als diverse interessante workhops. Het evenement wordt jaarlijks bezocht door ruim duizend professionals uit de petrolbranche.

img_9977
Evert Kupers in gesprek met een vertegenwoordiger van Rauch, een Oostenrijkse frisdrankfabrikant, sponsor van Max Verstappen.

Een belangrijk onderdeel van de Tankstation Vakbeurs is de beursvloer. Diverse toeleveranciers in de tankstation,- carwash,- convenience en brandstofbranche zullen hier hun nieuwste innovaties, diensten en producten tonen. Tevens is dit een belangrijke plek om onder het genot van een drankje te netwerken.

Evert & Nicole Kupers gingen er ook een dagje heen en hebben leuke gesprekken kunnen opnemen voor de luisteraars van de Nationale Ziekenomroep op Dailychannel.fm en gemakkelijk te vinden op de eigen website : www.nationaleziekenomroep.nl