Support 2016 in de Jaarbeurs Utrecht met de nieuwste medische hulpmiddelen


Van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 mei vond Support 2016 in de Utrechtse Jaarbeurs plaats. Dit is de grootste, leukste en meest leerzame beurs in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en mensen die beroepshalve te maken hebben met de beperkingen die fysieke handicaps kunnen opleggen. Support heeft de nieuwste trends en innovatieve technieken. Compleet, branchebreed en representatief.

IMG_7408-Mira van Eijl
Evert in gesprek met Mira van Eijl

De bezoeker vindt op Support veel informatie over het leven met een beperking en hoe je dit kunt vergemakkelijken. Maar je kunt vooral heel veel dingen zelf uitproberen. Test de nieuwste modellen rolstoelen, doe mee aan een van de vele sportclinics, maak een proefritje in een aangepaste auto of doe een rolstoel APK.
Als bezoeker van Support hoef je je absoluut niet te vervelen. Want naast talloze stands met info en nieuwe producten staan er heel veel leuke, spannende, sportieve en leerzame activiteiten op het programma. Wat kun je verwachten?
Test hulpmiddelen als rolstoelen, rollators en zelfs aangepaste auto’s.
Themacaf├ę’s met allerlei informatie over dwarslaesie, spierziekten en MS.
Bezoek het ‘Onbeperkt-plein’, kijk naar modeshows en doe mee aan sportworkshops. Ook de sterreporters Evert & Nicole gingen er een dagje heen om de bijgaande audio opnames te maken.