“Zomer in Culemborg op SRC TV en CulemborgTV


Op zondag 9 augustus kun je op SRC TV het gezellige lifestyleprogramma “Zomer in Culemborg” zien.

Vanaf het terras van Onder Op de Haven ontvangen Marjolein Salari en Robert van der Sanden een diversiteit aan muzikale gasten. Leonie Meijer komt praten over haar Naked-Tour waarmee ze in de Fransche School komt te staat.

Verder schlagerzanger Henk Damen over zijn nieuwe cd en internationale carrière en de Culemborgse artiesten Alex West, Jolanda Philippi, bluestalenten The First Lady en rapper De Meester. Ook de Amsterdamse zanger Danny Terp maakt zijn opwachting.

Naast muziek is er veel ruimte voor gesprekken met Culemborgers en verrassingen voor het publiek. Chefkok Dennis van Leeuwen kookt zijn favoriete zomergerechten die makkelijk te bereiden zijn als je niet te lang in de keuken wilt staan. De verslaggevers van CulemborgTV zijn de stad in gegaan om te kijken hoe Culemborgers en hun gasten vakantie vieren.

“Zomer in Culemborg” is vanaf 9 augustus te zien op SRC TV om 11.00 u en 20.00 u via ZIGGO (Kanaal 45 analoog en kanaal 47 digitaal). En via Culemborg.tv.
Ook DailyChannel.FM was bij de opnames aanwezig en we konden gesprekken opnemen met de presentatoren van Culemborg TV Marjolein Safari en Robert van der Sanden, maar ook met Wethouder Huub van Oorschot, met Leonie Meijer, met Alex West, met Henk Damen, kok Dennis van Leeuwen en Lucio Messercola over opnames van een nieuwe drama serie, die opgenomen gaat worden in Culemborg.