Taste of Holland, een heerlijk verslag


Taste of Holland: het eerste nationale foodfestival van Nederland, van 12 tot 14 februari 2016 in Utrecht! De jaarbeurs wordt omgetoverd tot een spectaculinair walhalla met toprestaurants uit heel Nederland, wijnproeverijen, theaters en workshops, cocktails en muziek.
Taste of Holland is onderdeel van Taste Festivals, het grootste restaurantfestival ter wereld met succesvolle editie in 26 steden over de hele wereld. Van Londen tot aan Australië, van Dubai tot aan Parijs, en na Amsterdam is nu eindelijk Utrecht aan de beurt.
Het bekendste foodfestival ter wereld komt naar Utrecht, na 26 steden over de hele wereld strijkt Taste Festivals nu neer in het midden van Nederland en wordt Taste of Holland het eerste nationale foodfestival van het land mét een Utrechts sausje.
Restaurants en chefkoks serveren hun geroemde signature dishes. Deelnemers zoals Stan&Co, wijnbar van het jaar Lefebvre, een Restaurant van de Toekomst, Truffelrestaurant VERZET, lokale helden en topchefs als Alain Caron, Julius Jaspers en Janny van der Heijden staan garant voor foodentertainment in het theater. Daarbij een muzikale line up die het begrip vrijmibo naar een nieuw level tilt, bijzondere foodtrucks en streekbiertjes; kortom een festival om je vingers bij af te likken.
In de bijgaande reportage van ruim 46 minuten nemen wij (Evert & Nicole Kupers)u mee naar de Taste of Holland.