Support 2018: Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking

Becasine Loopstoel wint de aanmoedigingsprijs! David vertelt Evert hoe de stoel werkt. Hij heeft er al 70 gebouwd op basis van de enthousiaste reacties.
De publieksprijs ging naar de kledingbeschermer, een soort super slab die niet opvalt. Te verkrijgen in verschillende live style uitvoeringen. Rini van Saablue vertelt erover.

Welkom bij Support 2018: Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking – waaronder mensen met een fysieke beperking en senioren – hun familieleden, begeleiders en mantelzorgers.
Daarnaast is dit event er ook voor professionals zoals ergotherapeuten, indicatiestellers, zorginkopers en wijkverpleegkundigen.
Zij komen naar de Jaarbeurs om nieuwe informatie en inspiratie te halen, (support)innovaties te omarmen en om actief mee te doen aan workshops en activiteiten. En dat vier dagen lang.
Support heeft een onderscheidend karakter en een groot bereik. Nergens vindt men zo’n veelzijdig aanbod in onder andere hulpmiddelen, mobiliteit & vervoer, sport & vrije tijd en wonen & domotica als op dit event.
Dat je met een veelomvattende scope ook de diepte in kan, bewijzen de focusdagen, het professionalplein, de demonstratieruimtes en de talrijke stands. Hier krijgen bezoekers echte inhoudelijke informatie, support en inspiratie om de vrijheid en kwaliteit van leven te vergroten, om zo lang mogelijk zelfredzaam en zelfstandig te blijven óf om betere zorgsupport te verlenen. Daarom zeggen we met trots: Support toont je onbeperkte mogelijkheden.
Het event vond plaats in Jaarbeurs Utrecht, van woensdag 30 mei tot en met zaterdag 2 juni 2018
In de komende uitzending van bijna 2 uur hoort u Evert & Nicole Kupers rechtstreeks vanaf de beurs in gesprek met de vele standhouders op deze beurs.

Larissa van stichting Appeltaart Concerten maakt klassieke muziek toegankelijk voor iedereen. In 2017 wonnen ze de toegangkelijksheidsprijs. Besloten concerten in een kliniek of verzorgingshuis zijn een voorbeeld van de activiteiten van de muzikale stichting.