Pearl Livestyle event


Om het Pearl Event kan je als Naturalista niet meer heen. Het is hét evenement op het gebied van black hair, lifestyle, fashion en (heel veel) foooooood! Het Pearl Event wordt in 2016 inmiddels voor de derde keer georganiseerd. Dit keer onder de naam Urban Hair Fest.
Mocht je het eerder hebben gemist, of vond je het zo leuk dat je er sindsdien iedere dag aan terug denkt, dan krijg je vandaag de kans om het (wederom) mee te maken.

Reken erop dat al je zintuigen worden geprikkeld: de jaarbeurs wordt omgetoverd tot een geweldige en grootste blockparty, waar op iedere hoek van de straat iets te shoppen en te beleven valt. Tijdens Urban Hair Fest ontdek je de nieuwste blackhair producten en je kan je laten adviseren over de verzorging van kroes en krullend haar. Daarnaast vind je alles op het gebied van uiterlijke verzorging en een gezonde levensstijl. Én ontdek en proef de lekkerste gerechten, koop de lekkerste kruiden, multiculturele snacks en drankjes. Kortom, een dag die je echt niet kan missen. Natuurlijk waren wij van de Nationale Ziekenomroep Dailychannel er ook bij en hebben het navolgende verslag op de site gezet.