De wereld voor even verenigd op Vakantiebeurs 2016


De Nationale Ziekenomroep DailyChannel.fm heeft voor u een leuk kerstkadootje klaarliggen om een toegangsbewijs voor de Vakantiebeurs 2016 te winnen. De Vakantiebeurs wordt gehouden van 13 tot en met 17 januari 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. Stuur een mailtje naar dailychannel.fm@gmail.com en onder de inzenders verloten we 5 kaarten voor 2 personen.
Dit stond er boven onze items op de site en we mogen ons gelukkig prijzen drie vrijkaarten voor
2 personen te hebben mogen verloten, de namen van de winnaars zijn: Diny van Mourik, Felicia
De Leng en Eline Strating.
“De start van de Vakantiebeurs betekent de start van de zomer. Ik ben ontzettend trots dat de hele wereld voor even verenigd is op de Vakantiebeurs in onze mooie stad Utrecht.” Met deze woorden opende Jan van Zanen, Burgemeester van Utrecht, de Vakantiebeurs 2016. Het event vond plaats van dinsdag 12 (vakdag) tot en met zondag 17 januari.
121.593 bezoekers hebben de Vakantiebeurs 2016 bezocht. Gastland dit jaar was Noord-Engeland met de prachtige natuur en hippe steden als Manchester en Liverpool. Bezoekers waren met name geïnteresseerd in informatie over Europa (68%), Nederland (24%) en een bestemming buiten Europa (61%). De top-5 populairste bestemmingen binnen Europa zijn Spanje (36%), Italië (35%), Frankrijk (30%), Duitsland en Portugal (25%) en Oostenrijk en Zwitserland (21%).
In de bijgaande opnames hoort u de bevindingen van Evert en Nicole Kupers voor de Nationale Ziekenomroep DailyChannel.fm in een reportage van ruim een uur.