De Nationale Taptoe

De Nationale Taptoe 29 september t/m 1 oktober 2017

De Nationale Taptoe: een unieke muzikale show rond militaire muziek, entertainment, folklore, reflectie, historische acts, spectaculaire demonstraties, een indrukwekkend decor en sensationele belichting.

Evert Kupers in gesprek met Marco Kroon

In een vijftal voorstellingen willen wij zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met muziek gespeeld door, hoofdzakelijk, Harmonie- en fanfareorkesten. De deelnemende orkesten zijn hoofdzakelijk militaire- en politieorkesten uit binnen- en buitenland. Het is voor de Nederlandse militaire orkesten en het Nederlands Politie Orkest een bijzondere gelegenheid zich aan het publiek te tonen. De Nationale Taptoe is de enige Taptoe in Nederland waar de orkesten van de Nederlandse krijgsmacht zich gezamenlijk presenteren.

Ook René Sijpkes gaf een prachtige show weg…

De Nationale Taptoe wordt georganiseerd door de Stichting Nationale Taptoe krachtens samenwerkingsovereenkomsten met het Ministerie van Defensie, de Nationale Politie (Ministerie van Veiligheid en Justitie) en de Gemeente Rotterdam (Rotterdam Festivals) en voor wat betreft de Veteranenontvangst met ondersteuning van het vfonds (Nationaal fonds voor Vrede, Veiligheid en Veteranenzorg)

Natuurlijk waren Roel, Evert & Nicole er ook bij om het verslag hiervan te maken.